fbpx
 
Eva Boven EB online marketing2

Hi there, ik ben Eva

Online marketing strateeg
met altijd duizend-en-een ideeën en te weinig tijd wink

Ik help bedrijven en ondernemers om zich te ontwikkelen op het gebied van branding en online marketing zodat jij je bedrijf exponentieel kunt laten groeien met effectieve marketing. 

Met ruim 6 jaren ervaring als online marketing consultant & strateeg kan ik jou als geen ander helpen met je branding & marketing strategie.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende bedrijven geadviseerd over hun branding en marketing strategie, waaronder G-Star, Jumbo, Interpolis, Omoda en Kaartje2go.

Door voor zoveel verschillende bedrijven te werken weet ik welke strategieën werken, wat je nodig hebt om een sterk merk op te zetten en wat de meest effectieve manieren zijn om jouw doelgroep te bereiken.  Deze kennis zet ik om naar kansen voor jouw bedrijf in online cursussen, merkstrategie dagen & het marketing strategie traject. 

Ben jij op zoek naar iemand die kritisch met je mee kijkt en de vinger op de zere plek legt, maar je vervolgens helpt in alle stappen naar een effectieve marketing strategie?

Dan moeten we kennis maken!

facts about me

ik woon: met mijn vriend marijn & hond sep in een oude schipperswoning in groningen

je maakt me blij met: een zonnig terras met wijn of speciaalbiertjes

reizen: een combinatie tussen verre reizen & kamperen met onze vw bus ‘truus’ 

motto: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

GUILTY PLEASURE: keihard meezingen met golden oldies als ne-yo & sean paul en winegums

WAAR JE ME VOOR WAKKER KAN MAKEN: SUSHI, POFFERTJES EN MCDONALD’S

Als je echt meer uit je onderneming wilt halen en dichter bij je doelen wilt komen, moet je met Eva gaan samenwerken. Ze legt de vinger op de zere plek, maar steunt je in alle stapjes. Geeft je een goede schop onder je kont, maar ook als je het even niet meer weet heeft ze een goede oplossing. Ze heeft een goede structuur en is een fijn mens om mee te werken!

Silke Boersma
Horseprofessional

Samen met Eva hebben we meerdere complexe trajecten doorlopen waarmee Jumbo Supermarkten B.V. zijn propositie online heeft verstevigd.

Ik heb met veel plezier met Eva samengewerkt en kan haar alleen omschrijven als een topper!

– MARCEL SCHELLEKENS –
Head of online marketing bij Jumbo Supermarkten

De samenwerking met Eva als senior online marketing consultant heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Door haar open en sterke communicatie vaardigheden schept Eva duidelijkheid bij complexe uitdagingen. Eva heeft een sterk inlevingsvermogen in haar klant, wat zij in combinatie met haar analytische skills goed weet om te zetten naar een duidelijke strategie. Eva is altijd bereid om mee te denken en is zeer betrokken bij de projecten die zij leidt.

– CATELIJN VISSER –
E-Commerce manager strategic accounts bij G-Star

klaar om je bedrijf te laten groeien met een sterke branding en marketing strategie?

yes, ik wil samenwerken